Євробачення-2017: до Києва прибули перші учасники, а у продаж надійшли квитки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: до Києва прибули перші учасники, а у продаж надійшли квитки

ДПСУ
Євробачення-2017: до Києва прибули перші учасники, а у продаж надійшли квитки

До Києва прибули перші двоє учасників "Євробачення-2017", а у продаж надійшли квитки на усі дев'ять шоу цього пісенного конкурсу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну прикордонну службу.

За минулу добу прикордонники оформили прибуття двох учасників.

"Всього рейсами "Баку-Київ", "Лондон-Київ", "Стамбул-Київ" і "Дубаї-Київ" для участі в конкурсі та його забезпечення прибули 13 осіб", - відзначили у службі.

Читайте також: "Історія Євробачення": у Києві представили унікальні фото з конкурсу

Також прикордонники підкреслили, що раніше ними було відпрацьовано процедури прикордонного та митного контролю для гостей та учасників пісенного конкурсу в пріоритетному порядку.

Особлива увага під час прибуття учасників конкурсу буде приділятися сфері безпеки, підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Передбачається, що основними пунктами пропуску, які будуть задіяні для прийому учасників і гостей Євробачення, будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які доведеться до 70% від загальної кількості тих, хто прибувають на пісенний конкурс. 20% будуть користуватися автомобільними пунктами пропуску, ще 10% — залізничним сполученням.

Тим часом, стало відомо про те, що у продаж надійшли нові квитки на всі 9 шоу Євробачення-2017 у фан-зону та Golden Circle (найближче місце до сцени).

"Це будуть квитки у фан-зону та Golden Circle – найближче місце до сцени конкурсу і найбажаніше для всіх фанів Євробачення. Зараз доступні квитки на всі попередні шоу обох півфіналів і на самі півфінали", – повідомили організатори.

За їхньою інформацією, загалом продано вже майже 33 тисячі квитків. Квиток на фінал коштує 2500 гривень.
Нагадаємо, раніше ONLINE.UA зробив ексклюзивний фоторепортаж головної фан-зони Євробачення-2017 у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?