У Росії десятки людей затримують на акціях проти Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії десятки людей затримують на акціях проти Путіна

У Росії десятки людей затримують на акціях проти Путіна

У декількох містах Росії силовики затримали близько сотні учасників акції протесту "Набрид" проти політики президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радио Свобода".

Організатором акції під назвою "Набрид" виступив російський опозиційний рух "Відкрита Росія".

За інформацією видання, найбільше затриманих – по кілька десятків – у Санкт-Петербурзі і Тулі, де також були конфісковані листи російському президенту Володимирові Путіну.

Читайте також: "Дімон, пішов геть": Медведєв прокоментував протестні акції в Росії
Як пише видання "Медуза", у Санкт-Петербурзі на акції «Набрид» затримали близько 30 осіб, на акцію вийшло близько 300 осіб.

Також повідомляється, що в Москві акція протесту пройшла без порушень громадського порядку і затримань, пише «ТАСС».

«У центрі Москви завершилася несанкціонована акція «Відкритої Росії», в якій взяло участь близько 250 осіб. Порушень громадського порядку не допущено», - сказано в повідомленні.

Крім цього, від 16 до 20 осіб затримано в Кемерово. «Відкрита Росія» повідомляє, що затримані всі учасники акції в Тулі, їх везуть у відділ поліції для дачі пояснень.

Як повідомляв ONLINE.UA, на акцію протесту проти Путіна вийшли в Москві, Санкт-Петербурзі, Уфі, Саратові, Орлі, Челябінську та інших містах Росії. За задумом організаторів, учасники акцій повинні писати листи Володимиру Путіну із закликом відмовитися від участі у виборах 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?