Загострення на Донбасі: з початку доби поранено 5 українських воїнів
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: з початку доби поранено 5 українських воїнів

Загострення на Донбасі: з початку доби поранено 5 українських воїнів

З початку доби, 29 квітня, в зоні АТО на Донбасі бойовики влаштували 27 обстрілів, внаслідок яких четверо українських воїнів були поранені, ще один отримав бойове травмування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на зведення прес-центру АТО.

Епіцентром протистояння залишається Приморський напрямок. З мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали захисників Красногорівки, з мінометів калібру 120-мм та гранатометів обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького.

Читайте також: У зоні АТО двох українських військових викрили у хабарництві і пособництві бойовикам

Позиції поблизу Березового накривались вогнем 82-міліметрових мінометів, а в районі Гнутово – автоматичних гранатометів та кулеметів великих калібрів. Протитанкові гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосовував під Водяним, а стрілецьку зброю – біля Широкіно.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по позиціях в районі Авдіївки. Поблизу шахти Бутівка та Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів 120-мм та 82-мм калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів підрозділи бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу населеного пункту Новотошківське.

По захисниках Кримського ворог бив з 82-міліметрових мінометів та гранатометів, а по позиціях під Новоолександрівкою – з протитанкового ракетного комплексу. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції біля населеного пункту Жовте.

"В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь", - додали у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про знищення бійцями АТО російського безпілотника на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?