Колишній міністр-свободівець постраждав в ДТП і показав фото з місця аварії
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній міністр-свободівець постраждав в ДТП і показав фото з місця аварії

Колишній міністр-свободівець постраждав в ДТП і показав фото з місця аварії

Колишній міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка, який входить до партії "Свобода" потрапив у серйозну аварію по дорозі з Конотопа до Києва.

Про це розповів сам політик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

"Вчора потрапив в дорожньо-транспортну халепу. Їхав з я Конотопа від нашого міського голови Артем Семеніхін до Києва", - написав він.

Швайка зазначив, що вижив завдяки "автомобілю Mitsubishi Pajero Wagon, з яким ми за 3 роки, 2 місяці і 26 днів пройшли разом майже 220 000 кілометрів. Дякую, Пажерік!!! Я тебе дуже любив!!!".

Читайте також: Український боксер-шоумен на позашляховику збив лося: з’явилися фото

Крім того, екс-міністр висловив вдячність "чарівній пані з маршрутки "Київ-Суми" (а можливо і не Суми))), яка надала першу медичну допомогу, насправді, я тоді бачив, що звідкілясь з мене ллється кров, але побачити будь-що за правим плечем не виходило)))".

"Дякую усім тим хлопцям, які спустошували свої автоаптечки, діставали звідти бинти, перекис водню тощо. Виявилося, що не в усіх нас аптечки гідно укомплектовані((( - перевірте свою, друзі))", - зазначив він.

Крім того, свободівець висловив подяку своїм друзям та лікарям, які надали йому оперативну допомогу.

"Вийшли пару годин тому з Інституту імені Сітенка. Рука в гіпсі, інша - забинтована, нога - в гіпсі, поруч - кохана дружина з малям. Шкандибаю потроху до аптеки", - написав він.

У той же час, за словами Швайки, по дорозі до аптеки до нього звернулася жінка: "За нами йде жіночка (типовий ізбіратєль яника, міши і гєши), наздоганяє і радісно вигукує: "Какая мілая картіна, іду за вамі уже долга, арт так сматрєла би і сматрєла. Ну наконєц то Бог вас покарал! Слава Богу", - каже. "Дякую, - кажу, і Вам! Щастя Вам і здоров'я!".

"Якщо що, то в мене тепер ще один день народження, 28 квітня 2017 року!" – резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Харкові машину Ігоря Швайки пограбували: розбивши скло, злодії витягнули планшет з важливою інформацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?