Відомий український актор заступився за російських артистів: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий український актор заступився за російських артистів: опубліковано відео

Відомий український актор заступився за російських артистів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український актор Олексій Горбунов висловився проти того, аби всім російським артистам забороняли приїжджати до України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Моє ставлення до всіх заборон негативне. З іншого боку, я згоден: звичайно, напевно, треба когось не пускати. Так, напевно, є якісь одіозні актори, але не можна ж усіх не пускати", - заявив він.

У той же час, Горбунов припустив, що до кожного артиста варто шукати індивідуальний підхід.

Читайте також: Бажаю вам закінчити погано — Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну

"Потрібно індивідуально все-таки до цього підходити. Я не чув, щоб маса, до речі, акторів, які в списку чомусь, щоб вони погано говорили про Україну або вони одіозно себе вели. Так, безумовно, що ми повинні перекривати, і відстоювати своє. Але не можна всіх огульно ось так брати – і в списки, це неправильно. Це індивідуально потрібно робити", - переконаний він.

Також він висловився і щодо гастролей співвітчизників у Росії.

"Гастролі по Росії – теж питання. Ось молоді. Я вважаю, що вони мають право вибирати й робити, що хочуть. Якщо ми говоримо про концертних майданчиках або зйомках – будь ласка – це їх справа. З моєї точки зору, це не зрада. Я, особисто я, народний артист України Горбунов, 32 роки знімаюся в кіно, маю право як актор сказати: вибір молодих – де вони хочуть працювати", - підкреслив він.

На його думку, якщо артист, "з прапором України їздить – що в цьому поганого?"

"Інша справа – ти їдеш на вручення якийсь стрьомної премії і з усіма танцюєш там, з гопотою, попсою – так, це, напевно, якось дико. Але знову ж таки, це моя особиста думка, артист він сам обирає собі шлях. Тобто теж дуже індивідуально", - зазначив Горбунов.

За його словами, автора скандальних висловлювань, співака Іван Дорна також не потрібно чіпати.

"Він що? Він під українським прапором третій рік працює і прославляє, як він може, я вважаю, країну Україну, в якій він живе, працює, в якій він відбувся, і маса молодих теж", - резюмував актор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до України не пустили співачку Лоліту Мілявську, яка народилася у Мукачевому, але переїхала до Москви і почала славити окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?