Нова трагедія на Донбасі: в штабі АТО розповіли деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Нова трагедія на Донбасі: в штабі АТО розповіли деталі

Нова трагедія на Донбасі: в штабі АТО розповіли деталі

Під час обстрілу українських військових під Авдіївкою один з бійців отримав важке поранення, за його життя понад 5 годин боролися медики, але врятувати його не змогли.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні, 29 квітня, внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Авдіївки, кульове наскрізне проникаюче поранення черевної порожнини отримав військовослужбовець одного з підрозділів", - зазначили в штабі.

Військові підкреслили, що "противник вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, крім того, на даній ділянці діяли ворожі снайпери".

Читайте також: Бійці АТО на Донбасі знищили російську техніку, з'явилися фото

"Терміново для надання медичної допомоги, військовослужбовця було доставлено у лікарню міста Авдіївки, де працює військова лікарсько-сестринська бригада. Крім того, зважаючи на стан військовослужбовця, у якого внаслідок поранення були ушкоджені органи та магістральні судини черевної порожнини, до лікарні прибули хірурги 66 військового-мобільного госпіталю", - зазначили в штабі.

Нажаль, операція, яка тривала більше 5 годин, не допомогла врятувати життя важкопораненого військовослужбовця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі було опубліковано відео нічного бойового зіткнення, яке відбулося між українськими воїнами та бойовиками поблизу Широкіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?