КНДР пообіцяла знищити американську субмарину, якщо та "спробує поворухнутись"
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР пообіцяла знищити американську субмарину, якщо та "спробує поворухнутись"

КНДР пообіцяла знищити американську субмарину, якщо та "спробує поворухнутись"
Джерело:  online.ua

Північна Корея заявила про готовність знищити атомний підводний човен ВМС США "Мічиган", який зайшов до південнокорейського порту Пусан.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву порталу Uriminzokkiri.

"В той момент, коли "Мічиган" спробує хоча б поворухнутись, він буде приречений на принизливу долю перетворитися на підводну примару, нездатну повернутися на поверхню", - пообіцяли в КНДР.

Також вони додали, що "термінове перебазування атомної субмарини у води в районі Корейського півострова, яке співпало у часі з відправленням туди ударного авіаносного угруповання, покликане ще більше посилити військові загрози проти нашої республіки".

Читайте також: Трамп попередив про можливість серйозного конфлікту з КНДР

Варто зазначити, що підводний човен "Мічиган" є одним з чотирьох атомних підводних крейсерів США, оснащених крилатими ракетами. Він може нести до 154 одиниць крилатих ракет типу "Томагавк".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генсек НАТО запевнив, що втручання Альянсу у можливий конфлікт США з КНДР повністю виключено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?