3 1 травня у Києві запрацюють світло-музичні фонтани
Категорія
Культура
Дата публікації

3 1 травня у Києві запрацюють світло-музичні фонтани

3 1 травня у Києві запрацюють світло-музичні фонтани

На київській Русанівці, біля Національної опери та на Хрещатику з 1 травня почнуть роботу фонтани, які у вихідні та святкові дні буде супроводжувати світло-музичне шоу.

Про заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

"Центральні та Русанівський фонтани будуть працювати з 1 травня до кінця вересня, з 11:00 до 23:00. Завдяки проведеним капітальним ремонтам на більшості фонтанних комплексів встановлено або відновлено світловий супровід", - підкреслив чиновник.

Читайте також: У Києві відбувся тестовий запуск річкового трамваю: з'явилися фото і відео

У той же час, він зазначив, що "музичними" будуть лише три фонтани: Русанівський, фонтан біля Національної опери, а також фонтани на Майдані Незалежності на парній стороні Хрещатика.

"Зараз ми завершуємо всі підготовчі роботи, і 1 травня всі фонтани готові до запуску. Однак запуск фонтанів біля "Глобуса" ми плануємо зробити особливим, спільно з киянами, під час світло-музичного шоу, яке анонсуємо окремо", - заявив Пантелєєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у КМДА відзначили "весільний бум" - рекордну кількість заявок на одруження, поданих на кінець квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?