Путінські байкери розпочали мотопробіг у Словаччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінські байкери розпочали мотопробіг у Словаччині

Путінські байкери розпочали мотопробіг у Словаччині
Джерело:  ТАРС

Скандальні фанати президента Росії Володимира Путіна з байкерського клубу "Нічні вовки", розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги - 2017" у Словаччині.

Про це розповів представник посольства РФ в республіці Микола Левшунов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Нічні вовки" поклали вінки до пам'ятників червоноармійцям на Дукельскому перевалі та у місті Свидник у Східній Словаччині. В цьому регіоні республіки відбувалися важкі бої з гітлерівцями. Дукельський перевал у Карпатах, за який фашисти намагалися втриматися за будь-яку ціну, відкривав радянським військам дорогу до Чехословаччини", - сказав Левшунов.

Читайте також: Путінські байкери ставлять в окупованому Луганську новий "монумент": опубліковані фото

У церемоніях вшанування пам'яті полеглих брали участь кілька десятків мотоциклістів з країн Центральної Європи, зокрема зі Словаччини, Чехії та Польщі.

"Словацька частина мотопробігу "Дороги Перемоги-2017", що почалася в суботу, буде однією з найбільш протяжних. Зі Східної Словаччини "Нічні вовки" виїхали до Польщі. До республіки вони знову повернуться 3 травня. Наступного дня, 4 травня, байкери вшанують пам'ять загиблих радянських солдатів у Братиславі - на найбільшому в країні меморіальному комплексі червоноармійців на пагорбі Славін", - додав Левшунов.

Як повідомляв ONLINE.UA, у МЗС Польщі заявили, що немає формальних підстав надати чи не надати згоду на в’їзд і перебування на території країни російському націоналістичному байкерському клубу “Нічні вовки”, наближеному до Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?