Джошуа зробив гучну заяву на адресу Володимира Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа зробив гучну заяву на адресу Володимира Кличка

Джошуа зробив гучну заяву на адресу Володимира Кличка
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа після перемоги над Володимиром Кличком заявив, що українець є прикладом для наслідування.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Джошуа сказав в інтерв'ю Sky Sports.

Дивіться: Кличко - Джошуа: відео фантастичного бою на "Уемблі"

"Як кажуть в боксі, ви залишаєте своє "его" у дверях і поважаєте свого опонента, тому велике спасибі Володимиру Кличку за цей бій. Я не буду говорити занадто багато в разі, якщо він захоче повернутися і знову битися зі мною ... Але говорячи про досягнення в боксі, поведінку на рингу і поза ним українець є прикладом для наслідування", - сказав Джошуа.

Дивіться: Кличко - Джошуа: статистика ударів фантастичного бою на "Уемблі"

Британець відзначив, що виграв бій завдяки характеру.

"Це бокс, я збираюся рости і далі. Іноді ви можете бути феноменальним боксером, але в цьому виді спорту головне - характер. Коли ви йдете в ринг, ви дізнаєтеся, хто ви насправді. У цьому маленькому квадраті ховатися нікуди. Як я говорив, це буде класичний бокс, і переможе найкращий. У боксі немає ніяких складнощів - будь-хто може це зробити", - додав чемпіон.

Читайте: Віталій Кличко: це був гладіаторський бій найкращих боксерів світу

Нагадаємо, що Кличко прокоментував можливість бою-реваншу з Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?