На Львівщині автівка влетіла в КамАЗ і згоріла вщент: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині автівка влетіла в КамАЗ і згоріла вщент: з'явилося відео

На Львівщині автівка влетіла в КамАЗ і згоріла вщент: з'явилося відео
Джерело:  vk.com/bird.born

На Львівщині перед містом Стрий автомобіль Volkswagen Passat влетів у КамАЗ, спалахнувши від удару; внаслідок ДТП постраждали люди.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільноту Варта-1 у соцмережі "ВКонтакте".

"ДТП в с. Угерсько перед м. Стрий. Внаслідок ДТП загорілось авто. Є постраждалі. Наскільки відомо всі живі", - сказано в повідомленні.
За словами очевидців, п'яний водій на Passat B3 на польській реєстрації влетів в КамАЗ, після чого "пасат" загорівся, а п'яний водій втік.

Читайте також: Колишній міністр-свободівець постраждав в ДТП і показав фото з місця аварії

Чоловіка впіймали за 500 метрів від місця аварії, він стверджував, що був пасажиром. Згодом чоловіка забрали лікарі швидкої допомоги, тому що він був весь у крові.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Харківській області вантажівка насмерть збила мера міста Дергачі Олександра Лисицького, який керував містом з початку 90-х років, на посаду мера був переобраний у жовтні 2015 року з результатом 62,5% голосів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?