У Харкові п'яний водій позашляховика, втікаючи від поліції, врізався в іншу автівку патрульних
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові п'яний водій позашляховика, втікаючи від поліції, врізався в іншу автівку патрульних

У Харкові п'яний водій позашляховика, втікаючи від поліції, врізався в іншу автівку патрульних
Джерело:  online.ua

У Харкові п'яний водій позашляховика, намагаючись втекти від патрульних, зіткнувся з іншим службовим поліцeйським автомобілeм.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Харкова.

Патрульні поліцейські зупинили водія позашляховика за порушення правил дорожнього руху. П'яний водій спробував втекти від правоохоронців, в результаті чого врізався в іншу машину патрульної поліції і продовжив рух.

Читайте також: Мера міста на Харківщині переїхала вантажівка

"30 квітня, близько 03 години ночі на проспекті Незалежності за порушення правил дорожнього руху, а саме порушення дорожньої розмітки, патрульні зупинили автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. Під час перевірки документів поліцейський помітили явні ознаки у водія алкогольного сп'яніння. Чоловік не відреагував на слова патрульних про оформлення відповідних адміністративних матеріалів про правопорушення, сів в автомобіль і поїхав. На вимоги правоохоронців про зупинку водій Toyota Land Cruiser Prado не реагував", - сказано у повідомленні.

Так, на вулиці Отакара Яроша один з патрульних екіпажів перекрив дорожній рух правопорушнику. Намагаючись об'їхати поліцейський автомобіль, правопорушник зіткнувся зі службовою машиною Toyota Prius. Але ДТП не зупинила водія і він продовжувало рух. Патрульні остаточно зупинили автомобіль порушника на вулиці Балакірева.

Патрульні склали на водія Toyota Land Cruiser Prado чотири адміністративні протоколи за ст. 124, ч. 1 ст. 130, ст. 122-2, ст. 122-4 і винесли постанову по 1 ч. ст. 122 Купап.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 квітня на вулиці Шота Руставелі в Києві зіткнулися чотири автівки та тролейбус, в результаті чого постраждали люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?