Українські прикордонники відстежують переміщення путінських байкерів
Категорія
Події
Дата публікації

Українські прикордонники відстежують переміщення путінських байкерів

Українські прикордонники відстежують переміщення путінських байкерів
Джерело:  online.ua

Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів-фанатів президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Про це розповів помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Прикордонники також відстежують інших осіб, які можуть спробувати в'їхати до України для дестабілізації обстановки під час травневих свят.

Читайте також: У МЗС Польщі не бачать підстав для заборони проїзду країною байкерам Путіна

"Є інформація і про інших, як окремих осіб, так і про організовані групи, які, можливо, будуть намагатися проникнути до України. В тому числі, це стосується і так званих російських байкерів, які планують черговий мотопробіг нібито країнами Європи до Берліна. Як у них це вийде - подивимося, але тим не менше їхнє переміщення також відстежується", - заявив Слободян.

Як повідомляв ONLINE.UA, словацька частина мотопробігу "Дороги Перемоги-2017", що почалася в суботу 29 квітня, буде однією з найбільш протяжних. Зі Східної Словаччини "Нічні вовки" виїхали до Польщі. До республіки вони знову повернуться 3 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?