Путінських байкерів не пустили до Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінських байкерів не пустили до Польщі

Путінських байкерів не пустили до Польщі
Джерело:  Комерсант

Лідер російського мотоклубу "Нічні вовки", наближеного до Кремля, Олександр Залдостанов розповів про проблеми при в'їзді до Польщі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Комерсант.

"Цього року наша акція ("Дороги Перемоги — на Берлін") розвивається таким драматичним шляхом, як і в попередні роки. Сьогодні у мене є інформація про те, що наша колона, яка стартувала з Калінінграда в Бранево, була зупинена", — сказав байкер.

Читайте також: Путінські байкери розпочали мотопробіг у Словаччині

"Польські прикордонники звіряли кожен мотоцикл за номером, щоб знайти "Нічних вовків", і розвертали їх з кордону", — додав Залдостанов.

Подібні проблеми у російських байкерів, які пропагують режим президента РФ Володимира Путіна, виникали, починаючи з 2015 року. Вже третій рік поспіль вони не можуть перетнути білорусько-польський кордон.

Нагадаємо, напередодні у МЗС Польщі заявили, що немає формальних підстав надати чи не надати згоду на в’їзд і перебування на території країни байкерському клубу “Нічні вовки”  і рішення про можливий в’їзд на територію Польщі конкретних осіб прийматиме Прикордонна служба.

Як повідомляв ONLINE.UA, Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?