Навальний заявив, що може втратити зір після нападу з зеленкою
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний заявив, що може втратити зір після нападу з зеленкою

Навальний заявив, що може втратити зір після нападу з зеленкою

Опозиційний російський політик Олексій Навальний побоюється, що може втратити здатність бачити оком, в який потрапила зеленка під час інциденту 27 квітня в Москві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт політика.

За словами Навального, його лікуванням займається "один із кращих офтальмологів Москви". На думку лікаря, Навальному плеснули в обличчя зеленкою, яку розмішали з іншими речовинами.

"Я схильний з нею погодитися: в Барнаулі мені бризнули зеленкою прямо в очі з гумової груші — дуже пекло і різало, але через десять хвилин я нормально бачив, очі не опухали, білки залишилися білими", — зазначив опозиціонер.

Читайте також: Суперник Путіна набрав необхідні віртуальні голоси для висунення в президенти Росії

Навальний повідомив, що третій день прокапує очі через кожні 15 хвилин, також йому роблять уколи.

На думку Навального, напад організувала адміністрація президента РФ. Він також упевнений, що кримінальну справу за напади не заведуть і ті, хто хлюпнув йому в обличчя зеленкою, залишаться безкарними.

Нагадаємо, в березні Навального облили зеленкою на відкритті його виборчого штабу в Барнаулі, після чого той виступив перед прихильниками.

Як повідомляв ONLINE.UA, опозиціонер Олексій Навальний прямував в офіс свого Фонду боротьби з корупцією, де збирався виступити на Global Event Forum, коли невідомий облив його зеленкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?