Люк Бессон жорстко розкритикував французьку "подругу" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Люк Бессон жорстко розкритикував французьку "подругу" Путіна

Люк Бессон жорстко розкритикував французьку "подругу" Путіна

Відомий французький режисер Люк Бессон заявив, що Марін Ле Пен, яка пройшла до другого туру виборів президента Франції, ніколи не брала участі у розбудові країни, а вся її родина та партія "Народний фронт" є злодіями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бессона.

"Її батько Жан-Марі Ле Пен, для якого Голокост є лише деталлю, расизм - солодкою мелодією, а іноземці - шкідливими. Близько 40 років тому у нього був магазинчик, в якому вільно продавалися різні речі, пов'язані з фашизмом, расизмом і ксенофобією", – написав кіномитець.

Читайте також: Три дні на посаді: очільник партії Ле Пен пішов у відставку через заяву про Голокост

За його словами, Марін Ле Пен взагалі ніколи не працювала у своєму житті.

"Вона ніколи не брала участь у розвитку Франції та ніколи не створювала робочі місця (за виключенням, мабуть, вигаданих). Це, насправді, ідеальний представник системи, яку вона викриває. Вона живе на допомогу з Брюсселя, і вживає всі закони системи, що дозволяють поліпшити її життя", – додав Бессон.

Він також зауважив, що у передвиборчій програмі політика фактично всі пункти є неприйнятними. Крім того, режисер додав, що у разі приходу Ле Пен до влади, вона не покращить, а лише погіршить ситуацію у Франції.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше легенда світового футболу і головний тренер мадридського "Реалу" Зінедін Зідан звернувся до співвітчизників напередодні другого туру президентських виборів у Франції й закликав не голосувати за Ле Пен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?