Байкери Путіна все-таки потрапили до Польщі, але без "Хірурга"
Категорія
Світ
Дата публікації

Байкери Путіна все-таки потрапили до Польщі, але без "Хірурга"

Байкери Путіна все-таки потрапили до Польщі, але без "Хірурга"
Джерело:  TUT.by

Група байкерів з мотоклубу "Нічні вовки" змогла потрапити до Польщі через пункт пропуску "Брест" (Білорусь).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське видання TUT.by.

Нагадаємо, лідер клубу Олександр "Хірург" Залдостанов розповідав, що основна колона байкерів практично не має шансів потрапити до Польщі.

30 квітня байкери зустрілися з журналістами у будівлі Генконсульства Росії у Бресті, де Залдостанов заявив, що "Нічні вовки" виїхали з Бреста, їх пустили в Польщу. За його словами, кордон перетнули 9 мотоциклів, більшість з них - з європейськими номерами: Польщі, Німеччини, Словаччини, один мотоцикл з російським номером. Сам "Хірург" залишився в Білорусі.

Читайте також: Путінські байкери розпочали мотопробіг у Словаччині

Після цього байкери продовжили рух маршрутом мотопробігу "Дороги перемоги. На Берлін" - Москва, Смоленськ, Мінськ, Брест, Варшава, Вроцлав, Будапешт, Братислава, Прага, Дрезден, Берлін.

Зазначимо, що Залдостанов відомий своєю підтримкою політики президента РФ Володимира Путіна та антизахідними висловлюваннями.

Як повідомляв ONLINE.UA, Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?