Співачка Alloise розповіла, хто для неї є головним конкурсантом Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Alloise розповіла, хто для неї є головним конкурсантом Євробачення

Співачка Alloise розповіла, хто для неї є головним конкурсантом Євробачення
Джерело:  online.ua

Українська співачка Alloise зізналася, що лідер рок-гурту O.Torvald Женя Галич є для неї головним конкурсантом Євробачення-2017.

Кореспондент ONLINE.UA Дар`я Тарасова поспілкувалася з нею за кулісами відкриття фан-зони Євробачення-2017 на Софіївській площі у Києві.

"Звичайно, я вболіваю за Україну, але я знаю, що ми голосувати за українців не можемо, але, звісно, в серці я за Женю, тому, що він класний музикант, класна людина, це по-перше. А по-друге, він ще мій земляк, ми з ним народилися в Полтаві і навчалися в одному ліцеї. Тому для мене він дійсно найперший і самий головний конкурсант", - сказала співачка.

Читайте також: Відкриття фан-зони Євробачення на Софійській площі (відео)

Співачка також додала, що Євробачення для України - це і свято, і відповідальність.

"Але такий дух, такий настрій класний зараз у Києві, що я думаю, це дійсно свято. А відповідальність... ну, ми могли і краще", - сказала  Alloise.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше шоумен і ведучий Сергій Притула, що проводив церемонію відкриття фан-зони Євробачення-2017 на Софіївській площі, розповів, за кого голосуватиме на пісенному конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?