Росія могла втручатися у вибори США - Трамп
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія могла втручатися у вибори США - Трамп

Росія могла втручатися у вибори США - Трамп
Джерело:  BBC

Президент США Дональд Трамп припустив, що Росія могла втручатися у передвиборну кампанію за допомогою хакерських атак на сервери Демократичної партії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

В інтерв’ю телеканалу CBS Трамп відкинув можливість змови свого передвиборчого штабу з російськими спецслужбами.

Читайте також: У Макрона заявили про кібератаку з боку хакерів, пов'язаних з Росією

За словами глави Білого дому, необхідно розібратися, хто зламував сервери Демократичної партії та електронну пошту одного з головних радників Хілларі Клінтон Джона Подести, а потім публікував вибрані місця з листування демократів.

"Якщо ви не зловили хакера на гарячому, то дуже важко сказати, хто зламав. Але все-таки я допускаю, що це Росія. Але це міг бути і Китай, і багато різних інших груп",– додав американський президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство юстиції США планує висунути перше в історії звинувачення в кібер-злочинності чотирьом росіянам, в тому числі й представникам ФСБ Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?