В БПП заявили, що питання про припинення громадянства Артеменка ще не розглядалося
Категорія
Політика
Дата публікації

В БПП заявили, що питання про припинення громадянства Артеменка ще не розглядалося

В БПП заявили, що питання про припинення громадянства Артеменка ще не розглядалося
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Валерій Пацкан заявив, що питання про припинення українського громадянства позафракційного депутата Андрія Артеменка ще не розглядалося Комісією з питань громадянства при президенті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.

За словами члена комітету, дане питання не було включено до порядку денного засідання, яке відбулося минулого тижня.

"Була комісія минулого тижня, де не розглядали питання пана Артеменка. Він також звернувся до мене як до члена комісії з листом. Але відповіді у мене поки немає", - пояснив політик.

Читайте також: Артеменко відреагував на повідомлення про припинення українського громадянства

Пацкан додав, що президент зможе прийняти рішення щодо Артеменка після відповідних висновків комісії. При цьому він заявив про необхідність внесення змін до законодавства про припинення українського громадянства осіб з множинним громадянством.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що президент Петро Порошенко підписав указ про припинення українського громадянства Андрія Артеменка, який раніше пропонував скандальний "план оренди Криму Росією" в рамках врегулювання конфлікту з РФ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?