Жахливий інцидент із колишнім бійцем АТО у Харкові: поліція завершила розслідування справи
Категорія
Події
Дата публікації

Жахливий інцидент із колишнім бійцем АТО у Харкові: поліція завершила розслідування справи

Жахливий інцидент із колишнім бійцем АТО у Харкові: поліція завершила розслідування справи
Джерело:  NR

Поліція завершила розслідування жахливого інциденту, внаслідок якого колишній боєць батальйону "Азов" вбив свою дружину та доньку, а згодом вчинив самогубство 9 березня у Харкові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Newsroom.

Читайте також: У Львові придумали оригінальний спосіб реабілітації бійців АТО: з’явилося відео

Слідство з'ясувало, що ветеран АТО Михайло Зубов неодноразово вступав у конфлікт із своєю дружиною, внаслідок чого бив її, а також ображав чотирьохрічну доньку.

"На ґрунті сформованих неприязних відносин, харків'янин вирішив здійснити подвійне вбивство. Увечері 9 березня, у відсутність доньки, яка була в гостях у знайомих, чоловік задушив подушкою свою сплячу дружину. Після цього екс-боєць "Азова" зайшов до своїх знайомих, забрав чотирирічну дочку і повернувся з нею в квартиру, де задушив дівчинку зарядним шнуром від телефону", - розповіли виданню у поліції.
"Після цього Михайло Зубів поїхав до покинутого елеватору, розташованому на вулиці Велика Панасівська, 67. Там чоловік стрибнув з висоти 14 поверху і від отриманих травм помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що підозру у скоєнні подвійного вбивства поліція вручила батькові Михайла Зубкова.

Як повідомляв ONLINE.UA, боєць АТО Михайло Зубков брав активну участь у боях під Іловайськом у серпні 2014 року. Повідомлялось, що причиною здійсненого вбивства та самогубства бійця став посттравматичний розлад - так званий афганський синдром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?