Десятки пасажирів постраждали на борту російського літака: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки пасажирів постраждали на борту російського літака: з'явилося відео

Десятки пасажирів постраждали на борту російського літака: з'явилося відео

Літак російської авіакомпанії "Аерофлот", який прямував із Москви в столицю Таїланда Бангкок, потрапив у зону турбулентності, внаслідок чого десятки пасажирів отримали різні травми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу авіакомпанії.

Читайте також: Росіянин влаштував бійку на борту літака: опубліковано фото

Повідомляється, що літак підкинуло метрів на 100-200, і через те, що пасажири не були у той момент пристебнуті ременями безпеки, багато з них попадали з крісел.

На борту перебувало 313 осіб, 25 з них були направлені в медустанови Бангкока. 11 вже виписані, решта 14 перебувають у лікарні. Лікарі діагностували у пасажирів забої, травми голови, а також переломи кінцівок. У декількох підозрювали перелом хребта.

В авіакомпанії заявили, що під час польоту сталася так звана турбулентність у ясному небі.

"Її основна особливість у тому, що вона виникає не в хмарах, а в чистому небі з гарною видимістю, де метеорологічний радіолокатор не може вловити її наближення. Тому в екіпажу немає можливості попередити пасажирів про необхідність повернутися на свої місця. Щорічно у світовий цивільної авіації фіксується близько 750 випадків турбулентності в ясному небі", - йдеться у повідомленні "Аерофлота".

Також у мережі з'явилося відео, яке зняв пасажир під час польоту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у березні в аеропорту окупованого росіянами Сімферополя вдень 17 березня ледь не сталася авіакатастрофа: літак, який готувався до зльоту, виїхав за межі злітно-посадочної смуги, щоб уникнути зіткнення з лайнером, який здійснив посадку і прямував до терміналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?