Основну частину байкерів Путіна не пустили в Польщу
Категорія
Світ
Дата публікації

Основну частину байкерів Путіна не пустили в Польщу

Основну частину байкерів Путіна не пустили в Польщу
Джерело:  ТАРС

Російських членів байкерського об'єднання "Ночные волки" не пустили на територію Польщі через підозру у приналежності до екстремістської організації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Байкери Путіна все-таки потрапили до Польщі, але без "Хірурга"

Стало відомо, що на пункті пропуску на білорусько-польському кордоні відмову у проїзді до Польщі отримала основна частина групи. Інші члени "Ночных волков" - представники європейських відділень мотоклубу - продовжили рух за маршрутом, який пролягає до столиці Німеччини Берліна.

Також повідомляється, що у зв'язку з тим, що група путінських байкерів зменшилась, їм на "допомогу" вирушили представники організації у Македонії.

Нагадаємо, що байкери з групи "Ночные волки" прямують у Берлін, щоб взяти там участь у заходах з нагоди Дня перемоги 9 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?