У Херсоні побилися націоналісти та учасники першотравневої демонстрації: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Херсоні побилися націоналісти та учасники першотравневої демонстрації: з'явилися фото та відео

У Херсоні побилися націоналісти та учасники першотравневої демонстрації: з'явилися фото та відео
Джерело:  online.ua

У Херсоні під час першоотравневої демонстрації, на якій були присутні представники декількох організацій із лівими політичними поглядами, відбулись сутички між учасниками акції та українськими активістами із "Правого сектору" та "Національного корпусу".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Типичный Херсон".

Читайте також: Біля Куликового поля в Одесі поліцейські виявили вибухівку: з'явились фото та відео

У першотравневих акціях брали участь "Союз лівих сил", Всеукраїнський союз жінок "За майбутнє дітей України". Вони вийшли на площі міста із червоними прапорами і стрічками, а також плакатами, серед яких були антивоєнні плакати.

Сталося кілька дрібних сутичок біля бібліотеки в Парку Слави та біля Драмтеатру, в результаті яких принаймні одна людина постраждала.

Повідомляється, що поліція активно протидіяла представникам націоналістів, намагаючись не дати тим побитись із опонентами.

Також про сутички із поліцією та конфлікти між правими та лівими повідомляв активіст Херсонської самооборони Євген Волков. Зокрема він розмістив на Facebook декілька відео з місця подій.

Також про події у місті розповів депутат Херсонської ОДА Микола Ставицький.

"Херсонщина в цьому році відмітила першотравень повним розгромом недобитих комуняк та адептів руцкава міра. Завдяки злагодженим і активним діям патріотів, вся ця шушера була розігнана, "вєрниє путінци" тікали в різні сторони як щури по підвалу", - написав Ставицький на своїй сторінці у Facebook.

"Спроба комуняк вивесити червону ганчірку спрацювала як вибух, що за собою спровокувало початок розгону ватників. Прапори спалили, вату розігнали. Сьогодні Херсон показав російським спецслужбам що він є Українським містом", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Одесі місцеві активісти викрили чоловіка на прізвисько "Лікоть", який, за їхньою інформацією, працював на Федеральну службу безпеки Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?