В Індонезії помер, можливо, один з найстаріших у світі людей
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Індонезії помер, можливо, один з найстаріших у світі людей

В Індонезії помер, можливо, один з найстаріших у світі людей
Джерело:  BBC

На острові Ява в Індонезії помер чоловік на ім'я Содімеджо, що вірогідно був найстарішим жителем планети.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Примітно, що чоловік багато курив, пережив чотирьох дружин, десять братів та сестер, і усіх своїх дітей.

Читайте також: Як врятуватися від самотності: дуже мудрі поради 90-річного старого

12 квітня чоловік був госпіталізований, проте вже через тиждень почав збиратися додому, після повернення куди зміг випити трохи води та з'їсти кілька ложок каші. "Так він протримався пару днів, потім аж до своєї смерті він взагалі відмовився від їжі і води", - розповів онук Содімеджо.

Згідно з документами, Содімеджо народився в грудні 1870 року, і в свої 146 років був найстарішим жителем планети, на чому наполягає місцева влада. Проте відзначається, що офіційна реєстрація новонароджених в Індонезії почалася лише на початку 20 століття.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Італії на 118-му році життя померла Емма Морано, яка народилася в листопаді 1899 року в італійському регіоні П’ємонт  і була останньою з офіційно зареєстрованих уродженців ХІХ століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?