За рік доходи українців зросли на 37% - Гройсман
Категорія
Економіка
Дата публікації

За рік доходи українців зросли на 37% - Гройсман

За рік доходи українців зросли на 37% - Гройсман
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що за останній рік було зафіксовано зростання доходів громадян України на 37%.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єра.

Читайте також: Через десять років роботи будуть дешевші за українців - фінасовий аналітик Сергій Фурса

"За даними Держстату, середня зарплата штатного працівника в Україні в березні 2017 склала 6752 грн. Це вдвічі більше, ніж мінімальна зарплата, та на 8,7% більше від показника лютого. Таке збільшення цілком відповідає зростанню промислового виробництва, яке в березні зросло більш ніж на 8%", - зазначив Гройсман.

"В цілому зі рік маємо зростання доходів українців на 37%. Враховуючи, що показник інфляції за цей період склав близько 15%, можемо сміливо говорити, що зростання зарплат нарешті випереджає зростання цін", - додав голова уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, Світовий банк у своєму прогнозі оцінив майбутнє зростання економіки України на на рівні 2%, а можливий рівень інфляції - на рівні 10%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?