Ватажок "ЛНР" заявив про прибуття до Луганська депутата Європарламенту
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок "ЛНР" заявив про прибуття до Луганська депутата Європарламенту

Ватажок "ЛНР" заявив про прибуття до Луганська депутата Європарламенту
Джерело:  ОСІБ

На приурочені до 1 травня заходи в окупований бойовиками ЛНР Луганськ прибули представники 20 країн та депутат Європарламенту.

Про це заявив ватажок угруповання Ігор Плотницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт ЛИЦ.

Читайте також: Першотравень на Донбасі: внаслідок обстрілів бойовиків поранено п'ятеро бійців АТО

"Ми раді бачити тут і нових партнерів ЛНР. Зі зрозумілих причин їх перелік поки не дуже великий, але я прочитаю тих, хто приїхав сьогодні до нас: Алжир, Вірменія, Бірма, Великобританія, Німеччина, Грузія, Індія, Ірак, Іран, Італія, Камерун, Канада, Палестина, Бейрут, Польща, США, Фінляндія, Шрі-Ланка", - заявив Плотницький.

За його словами, в окупований бойовиками український Луганск також прибула депутат Європарламенту від Італії Елеонора Форенца.

Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому бойовиками так званої ДНР Донецьку за вказівкою "адміністрації" проводять "Фестиваль вуличної їжі", який проігнорувала більшість учасників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?