"Я повністю роздягнуся": лідер O.Torvald відкрив "фішку" свого виступу на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я повністю роздягнуся": лідер O.Torvald відкрив "фішку" свого виступу на Євробаченні

"Я повністю роздягнуся": лідер O.Torvald відкрив "фішку" свого виступу на Євробаченні
Джерело:  online.ua

Лідер рок-гурту O.Torvald Женя Галич пожартував, що головною "фішкою" його майбутнього виступу на Євробаченні-2017 буде його оголення.

Кореспондент ONLINE.UA Дар`я Тарасова поспілкувалася з ним на відкритті однієї з трьох офіційних локацій Євробачення-2017 – EuroClub у Конгресно-виставковому центрі "Парковий".

Читайте також: Євробачення-2017: учасники від Молдови про візит в Україну та конкурентів на конкурсі, ексклюзивний коментар

"Ми пишаємося, що саме ми представляємо Україну на пісенному конкурсі, і радіємо, що скоро фінал, і все це скоро закінчиться", - розповів виконавець.

"В мене багато свят останнім часом: в мене народився син, в мене позавчора був день народження, сьогодні відкриття EuroClub, і всі ці дні я п'ю", - додав він.

Також Дар'я Тарасова запитала у Галича, кого він вважає своїм головним конкурентом на конкурсі: "Якщо б мені давали по $10 за кожне таке запитання, то я б придбав вже собі щось дороге, - з посмішкою відповів він. - Навіть не уявляю, я половину з них в очі навіть не бачив".

На запитання журналістів про головну фішку його виступу, рок-музикант зазначив: "Я повністю роздягнуся, абсолютно"

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська співачка Alloise зізналася, що Женя Галич є для неї головним конкурсантом Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?