В Одесі поліція перевіряє інформацію про замінування двох університетів
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі поліція перевіряє інформацію про замінування двох університетів

В Одесі поліція перевіряє інформацію про замінування двох університетів
Джерело:  online.ua

В Одесі поліція перевіряє інформацію про можливе замінування приміщень двох місцевих університетів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Одесі.

Читайте також: Біля Куликового поля в Одесі поліцейські виявили вибухівку: з'явились фото та відео

Стало відомо, що протягом декількох хвилин до поліції надійшли повідомлення про замінування в Одеському національному університеті імені Мечникова та Одеському національному політехнічному університеті.

"На зазначені місця виїхали слідчо-оперативні групи поліції, працівники вибухотехнічного управління та кінологи зі службовими собаками. Перевірка обох університетів триває», — йдеться в повідомленні прес-служби місцевої поліції.

Також поліцейські повідомили про обстановку у місті у зв'язку із заходами з приводу річниці трагічних подій 2 травня 2014 року. Згідно із заявами поліції, в районі Куликового поля все спокійно.

"Громадяни, які виявили бажання покласти квіти на знак пошани до загиблих на Куликовому полі, мають змогу це зробити, пройшовши через аркові металошукачі. При цьому правоохоронці оглядають речі відвідувачів, а при необхідності – проводять поверхневий огляд і самих відвідувачів", - йдеться у повідомленні.
"У разі надходження інформації про мінування поліція задіюватиме наряди вибухотехніків, які несуть службу неподалік від Куликового поля. Для зручності пересування громадян організовано пішохідну зону", - додали в прес-службі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 травня в Одесі затримали чоловіка, що налагодив канал незаконного перевезення та збуту зброї з окупованої території Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?