Мінування вишів Одеси: при перевірці вибухівки не виявили - поліція
Категорія
Події
Дата публікації

Мінування вишів Одеси: при перевірці вибухівки не виявили - поліція

Мінування вишів Одеси: при перевірці вибухівки не виявили - поліція
Джерело:  interfax.com.ua

В ході перевірки вибухотехніками інформації про мінування двох університетів Одеси вибухівки не виявили.

Про це заявили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Одеській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Біля Куликового поля в Одесі поліцейські виявили вибухівку: з'явились фото та відео

"При обстеженні територій двох університетів в Одесі будь-які вибухонебезпечні речовини, пристрої або предмети не виявлені", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, вживають заходів щодо встановлення особи та затримання зловмисника, який повідомив про "мінування".

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 2 травня з'явилася інформація щодо "мінування" Одеського національного університету імені Мечникова та Одеського національного політехнічного университету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?