"Смерть" політв'язня Путіна у російському СІЗО: українця етапували до суду
Категорія
Світ
Дата публікації

"Смерть" політв'язня Путіна у російському СІЗО: українця етапували до суду

"Смерть" політв'язня Путіна у російському СІЗО: українця етапували до суду
Джерело:  ua.interfax.com.ua

19-річний політв'язень з Луганщини Артур Панов, інформацію про "смерть" якого раніше розповсюдили ЗМІ, етапований до Північно-Кавказького окружного військового суду в Ростові-на-Дону.

Про це заявила прес-секретар суду Олена Катькало, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: З’явилися довгоочікувані звістки від українського в’язня Путіна

"Підсудний етапований. Він живий", - зазначила Катькало та додала, що 2 травня відбудеться чергове судове засідання.

"На судилищі Панова буде український консул, але мені здається дуже важливим, щоб там обов'язково були європейські дипломати, бо це несправедливо, що лише до одного ростовського судилища було прикуто європейську увагу, - прокоментувала справу Панова заступниця голови Верховної Ради України Ірина Геращенко. - Це ненормально, що світ закриває очі на бранців Кремля і робить вигляд що іх не існує, що начебто всіх звільнили...".

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація щодо того, що Артур Панов помер у СІЗО Ростова від серцевої недостатності.

Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше представник Генконсульства України у місті Ростов спростував інформацію про смерть Артура Панова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?