Клінтон назвала Путіна серед причин своєї поразки на виборах, Трамп глузливо відповів
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон назвала Путіна серед причин своєї поразки на виборах, Трамп глузливо відповів

Клінтон назвала Путіна серед причин своєї поразки на виборах, Трамп глузливо відповів
Джерело:  Reuters

Колишній держсекретар США Хілларі Клінтон, яка поступилася Дональду Трампу на виборах президента, назвала основні причини своєї поразки, серед яких згадала і президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Клінтон підкреслила, що не має сумнівів щодо того, що саме президент РФ Володимир Путін стоїть за спробою вплинути на вибори в інтересах Дональда Трампа.

Крім того, Клінтон вважає, що її прихильників відштовхнули публікації російських хакерів та поновлення головою ФБР Джеймсом Комі справи про використання домашнього сервера Клінтон для службового листування.

Читайте також: Найбільш успішний: Трамп оцінив 100 днів свого президентства

Вона підкреслила також, що події, які докорінно вплинули на ситуацію, відбулися в останні 10 днів перед виборами.

"Якщо б вибори проходили 27 жовтня, я б була вашим президентом", - заявила Клінтон.

Також вона розкритикувала нинішнього президента США, особливо в частині зовнішньої політики, яку він проводить.

У свою чергу, Дональд Трамп заперечив координацію своєї президентської кампанії з діями росіян, які після оприлюднення листів з пошти демократів зменшили підтримку Клінтон, і глузливо запропонував колишній суперниці оцінити його виборчу кампанію.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Директор ФБР Комі – це було найкраще, що коли-небудь траплялося з Хілларі Клінтон, бо він дозволив їй зробити багато поганих вчинків. Фальшива історія про Трампа і Росію була лише приводом для демократів, аби виправдати поразку на виборах. А може, Трамп просто провів чудову кампанію?"- написав нинішній глава Білого дому.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше між президентами США та Росії відбулися переговори, які у Кремлі та Білому домі назвали "дуже хорошими".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?