Російські прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах на кордоні з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах на кордоні з Україною

Російські прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах на кордоні з Україною
Джерело:  РІА Новини

Під Ростовом російські прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах, які намагалися перевезти через кордон велику партію сигарет.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням РІА Новини.

За словами представника прикордонного управління ФСБ по Ростовській області, зловмисники через кордон отримали контрабандний товар і спробували на двох автомашинах - УАЗ" Патріот "і" ВАЗ-2109 "- прорватися вглиб російської території, ігноруючи законні вимоги прикордонників про зупинку.

Він додав, що машини контрабандистів небезпечно маневрували і створювали загрозу життю і здоров'ю прикордонників. Наряд був змушений після попереджувальних пострілів застосувати зброю. Один з автомобілів в ході погоні перекинувся, затримані не постраждали.

Читайте також: Прикордонники пропустили у Румунію Maserati з $400 тис. під запаскою
За інформацією джерела в правоохоронних органах регіону, затримані намагалися перевезти через кордон велику партію сигарет на суму понад мільйон рублів. Контрабандистів затримали, машини і товар у них вилучили.

Як повідомляв ONLINE.UA, польські прикордонники на прикордонному пункті “Дорогуськ-Ягодин” (Волинська область) затримали громадянина Австрії, який підозрюється в участі у незаконних збройних формуваннях на Донбасі, знущанні й вбивстві українських військовополонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?