На Львівщині чоловік відкрив стрілянину на озері: троє рибалок зазнали поранень
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині чоловік відкрив стрілянину на озері: троє рибалок зазнали поранень

На Львівщині чоловік відкрив стрілянину на озері: троє рибалок зазнали поранень

На одному з озер Львівської області чоловік обстріляв рибалок з травматичної зброї, в результаті чого троє львів'ян зазнали поранень.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на прес-службу поліції області.

Повідомлення про інцидент надійшло у Городоцький відділ поліції 2 травня опівночі. У поранених стріляв 45-річний житель одного із сіл району. Пістолет марки "Зоракі", з якого були зроблені постріли, правоохоронці вилучили.

За інформацією правоохоронців, один з поранених у віці 50 років дістав непроникаючі поранення грудної клітини, його 36-річний товариш - поранення м'яких тканин колінного суглоба, ще один, 49-річний - поранення м'яких тканин в області крила клубової кістки.

Читайте також: У Запоріжжі поліцейський випадково вистрілив у колегу, чоловік у реанімації

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, на окупованій бойовиками ЛНР території Луганської області поблизу патруля СММ ОБСЄ стався вибух та було відкрито вогонь зі стрілецької зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?