Вийшов дебютний трейлер "Темної вежі" Стівена Кінга
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов дебютний трейлер "Темної вежі" Стівена Кінга

Вийшов дебютний трейлер "Темної вежі" Стівена Кінга
Джерело:  YouTube

Кінокомпанія Sony Pictures Entertainment представила перший офіційний трейлер фільму "Темна вежа". Ця стрічка — екранізація однойменного книжкового циклу Стівена Кінга.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Sony Pictures Entertainment.

Режисером стрічки виступив Микола Арсель.

Головні ролі в "Темній вежі" виконали Ідріс Ельба, Метью Макконахі та Том Тейлор.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму з Вуді Харрельсоном, який знімали в прямому ефірі

"Темна вежа" розповість про Стрілка на ім'я Роланд Діськейн, який разом з 11-річним хлопчиськом з іншого світу Джейком Чеймберзом, що колись врятував Роланду життя, подорожує у пошуках Людини в чорному. Цей негідник убив всіх, хто був дорогий Роланду, і тепер Стрілець хоче помститися, а також знайти містичну Темну вежу — останню надію на порятунок його рідного світу від руйнування.

В українські кінотеатри картина прибуде 27 липня 2017 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі опублікували новий трейлер п’ятої частини пригодницької саги про пірата Джека Горобця "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок". В ньому з’явилася героїня Кіри Найтлі – Елізабет Свон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?