У Індії лікарів навчатимуть бойовим мистецтвам для "розмов" з пацієнтами
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Індії лікарів навчатимуть бойовим мистецтвам для "розмов" з пацієнтами

У Індії лікарів навчатимуть бойовим мистецтвам для "розмов" з пацієнтами
Джерело:  hindustantimes.com

У Індії лікарів однієї з великих клінік у столиці країни, Нью-Делі, почнуть навчати тхеквондо, щоб могли захистити себе від агресивних пацієнтів та їх родичів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hindustan Times.

Тренування для медиків почнуться з 15 травня і проходитимуть щодня з 19:00 до 20:00, а тренерами стануть професійні спортсмени, що займаються бойовими мистецтвами. Курс триватиме шість місяців.

Для тих, хто хоче досягти більш високих результатів, передбачена програма, розрахована на два з половиною роки.

Читайте також: Поліцейські у Парижі реанімували жінку, яку лікарі визнали померлою

За даними останніх досліджень, минулого року фізичному нападу чи образам піддалися 40% індійських лікарів.

Заняття з тхеквондо було вирішено проводити після того, як в березні стало відомо про три випадки насильства щодо лікарів. Після цього понад трьох тисяч медичних працівників у штаті Махараштра влаштували страйк на знак солідарності з постраждалими колегами.

Відзначається, що активісти протягом п'яти днів працювали в касках, а потім попросили керівництво організувати курси самооборони для медперсоналу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в Україні допомоги психіатра чи нарколога потребують понад 1,7 мільйона людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?