Першому заступнику "голови МВС ЛНР" повідомили про підозру - прокуратура
Категорія
Події
Дата публікації

Першому заступнику "голови МВС ЛНР" повідомили про підозру - прокуратура

Першому заступнику "голови МВС ЛНР" повідомили про підозру - прокуратура

Першому заступнику "міністра внутрішніх справ" так званої ЛНР повідомлено про підозру у справі за статтею про участь у діяльності терористичної організації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

Читайте також: "ЛНР" перевірить українські в'язниці: не вірять, що полонені бойовики не хочуть повертатися - ЗМІ

Перебуваючи на посаді "першого заступника міністра внутрішніх справ ЛНР" з січня 2016 року громадянин України вчиняє дії, що направлені на участь у діяльності терористичного угруповання, порушуючи конституційні права громадян України.

Оскільки підозрюваний переховується від суду та органів слідства, його було оголошено у розшук, а також було розпочато кримінальне провадження за фактами його порушень.

Зазначається, що санкція за статтею про участь у діяльності терористичної організації передбачає запобіжний захід у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Відзначимо, що, згідно з інформацією на проросійських ресурсах, першим заступником "голови МВС ЛНР" є Віталій Подобрий.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив про прибуття на заходи до 1 травня в окупований Луганськ представників 20 країн та депутата Європарламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?