Апеляційний суд евакуювали через повідомлення про замінування
Категорія
Події
Дата публікації

Апеляційний суд евакуювали через повідомлення про замінування

Апеляційний суд евакуювали через повідомлення про замінування
Джерело:  online.ua

До правоохоронних органів надійшло повідомлення про мінування будівлі Апеляційного суду Києва, де сьогодні мав пройти розгляд справи заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Справа Мартиненка: в НАБУ звинуватили нардепів в погрозах

"Про замінування ми почули в коридорах Апеляційного суду. На місці працюють поліцейські, рятувальники, а також приїхала карета "швидкої". Усіх співробітників попросили вийти на 20 хвилин із будівлі. Всі чекають на вулиці. Чи буде засідання у справі Переломи, поки невідомо", - розповів кореспондент з місця подій.

"Представники суду повідомили, що сьогодні судових засідань не буде, тож засідання у справі Переломи перенесли", - також йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що  20 квітня детективи НАБУ затримали Перелому за підозрою у "створенні злочинної організації", "привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Солом’янський районний суд Києва відмовив в арешті Сергія Переломи і постановив відпустити його на поруки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?