Перевірки бойовиками ЛНР українських в'язниць: Геращенко спростувала дані ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Перевірки бойовиками ЛНР українських в'язниць: Геращенко спростувала дані ЗМІ

Перевірки бойовиками ЛНР українських в'язниць: Геращенко спростувала дані ЗМІ
Джерело:  online.ua

Інформація щодо участі представників так званої ЛНР у верифікації бойовиків, що утримуються в українських колоніях та в'язницях, не є правдивою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступниці голови Верховної Ради, представника України в Тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірини Геращенко.

Читайте також: Бойовики знову зірвали звільнення українських заручників - Геращенко

"28 травня розпочалася процедура верифікаціі. Вона відбувається під координацією ОБСЄ, за участі СБУ , офісу Уповноваженого ВР з прав людини і кількох родичок утримуваних за здійснення злочинів осіб, чиї прізвища були узгоджені в Мінську. Такий був компроміс. Крапка", - написала Геращенко.

"Ніяких "представників і учасників мінської гуманітарної групи", звичайно, в групі, що проводить верифікацію, немає", - підкреслила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Громадське" поширило інформацію, що представники угруповання ЛНР планують перевірити українські в'язниці, щоб упевнитися, що полонені бойовики справді не хочуть повертатися на окуповані території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?