Завершено розслідування гучної справи прокурора-хабарника на Херсонщині - Луценко
Категорія
Події
Дата публікації

Завершено розслідування гучної справи прокурора-хабарника на Херсонщині - Луценко

Завершено розслідування гучної справи прокурора-хабарника на Херсонщині - Луценко
Джерело:  online.ua

Завершено розслідування гучної справи щодо заступника голови прокуратури міста Нова Каховка Херсонської області, якого у грудні 2016 року затримано під час отримання значного хабара від місцевого фермера.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію у Facebook генерального прокурора України Юрія Луценка.

Читайте також: "Тедіс" сплатив рекордні 300 мільйонів гривень штрафу - Луценко

"Генеральною інспекцією закінчено розслідування у кримінальному провадженні за підозрою тепер вже колишнього заступника керівника Каховської місцевої прокуратури Херсонської області та передано до суду обвинувальний акт", - написав генпрокурор.

"Встановлено, що прокурор вимагав від одного з підприємців та його батька неправомірну вигоду в сумі 400 тис грн за не притягнення підприємця до кримінальної відповідальності у кримінальному провадженні за самовільне зайняття земельної ділянки, закриття цього провадження та надання можливості безперешкодно зібрати вирощений врожай на земельній ділянці", - повідомив Луценко.

Голова Генпрокуратури додав, що хабарнику "світить" до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що хабарника у Каховці було затримано прямо під час обіду із вживанням алкогольних напоїв у власному кабінеті, що викликало бурхливі жарти в соцмережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Луценко зробив заяву перед початком заочного судового процесу над екс-президентом-втікачем Віктором Януковичем, засідання якого почнуться 4 травня в Оболонському районному суді Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?