Під час занять з бойової підготовки в зоні АТО загинув військовослужбовець
Категорія
Події
Дата публікації

Під час занять з бойової підготовки в зоні АТО загинув військовослужбовець

Під час занять з бойової підготовки в зоні АТО загинув військовослужбовець
Джерело:  online.ua

Під час планових занять з бойової підготовки в одній із бригад, особовий склад якої виконує завдання в зоні АТО, загинув військовослужбовець.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням прес-центр штабу АТО у Facebook.

За інформацією штабу, військовослужбовець отримав вибухову травму та осколкові поранення голови та шиї внаслідок підриву імітаційних засобів.

Читайте також: Вихідні у зоні АТО: у лікарню Дніпра госпіталізували 6 важкопоранених військовослужбовців

"Під час транспортування до медичного закладу у хлопця зупинилося серце. У лікарні, проводячи невідкладні реанімаційні заходи, за його життя боролися лікарі військово-мобільного госпіталю. Врятувати життя важкопораненого не вдалося", - йдеться у повідомленні.

Наразі обставини події з’ясовуються, на місці працюють представники військової служби правопорядку та національної поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби на Донбасі бойовики влаштували 63 обстріли, внаслідок яких один український воїн загинув і ще семеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?