СБУ затримала жителя Покровська, який за гроші бойовиків псував пам'ятники на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала жителя Покровська, який за гроші бойовиків псував пам'ятники на Донбасі

СБУ затримала жителя Покровська, який за гроші бойовиків псував пам'ятники на Донбасі
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України затримали жителя Покровська Донецької області, який за гроші бойовиків ДНР розмальовував пам'ятники радянської епохи символікою "Правого сектора" і полку "Азов".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

"За дорученням представників терористичної організації ДНР молода людина під фотозвіт і за сто доларів поширювала логотипи терористів в Покровську, наносила на пам'ятні знаки радянської епохи українську символіку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ попередила спробу теракту в Одесі

Чоловік стверджує, що в 2014-2015 роках був учасником так званого "ополчення", але "зброї в руки не брав". З середини літа 2016 року на прохання свого знайомого з Донецька він знімав державні прапори України з дахів багатоповерхівок Покровська.

У відомстві відзначили, що після викриття прихильник бойовиків усвідомив помилковість своїх дій і відмовився від виконання будь-яких завдань бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Донецькій облдержадміністації заявляли, що бойовики так званої ДНР систематично намагаються дестабілізувати ситуацію на звільненому Донбасі, насамперед у населених пунктах поблизу лінії розмежування, вчиняючи акції вандалізму на могилах та пам’ятниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?