У Києві поховали Бориса Олійника: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві поховали Бориса Олійника: з'явилися фото

У Києві поховали Бориса Олійника: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

3 травня на Байковому кладовищі в Києві поховали українського поета, Героя України Бориса Олійника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства культури України.

Читайте також: Смерть Бориса Олійника: Порошенко висловив співчуття

Панахиду за померлим провели у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври, після чого церемонія прощання пройшла в Клубі Кабінету Міністрів України, де шану поету віддали члени уряду на чолі з прем'єр-міністром України, нардепи, діячі культури та шанувальники.

"Ми віддаємо шану особистості, яка уособлює в собі цілу епоху. Попри складні суспільно-політичні умови, які супроводжували його впродовж усього життя, він все ж таки зміг зберегти себе як великого поета, як особистість, що відстоювала свої власні переконання", - прокоментував прощання міністр культури Євген Нищук.

"Борис Олійник був постаттю, яка просто сяяла мудрістю і добротою. Я пишаюся тим, що особисто був знайомий з цим видатним поетом, очільником Українського фонду культури", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Борис Олійник помер 30 квітня після важкої і тривалої хвороби на 82-му році життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?