У Німеччині хочуть запустити патрулі для кіберзахисту
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині хочуть запустити патрулі для кіберзахисту

У Німеччині хочуть запустити патрулі для кіберзахисту
Джерело:  Укрінформ

В Німеччині хочуть створити "кіберпатрулі у кіберпросторі", а також посилити покарання за віртуальні злочини.

Про це в рамках конференції Cybercrime Conference розповів керівник федерального кримінального відомства Хольгер Мюнх, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: Небезпечні групи в соцмережах доводять дітей до суїциду: кіберполіція розповіла, як уникнути біди

"Минулого року поліція працювала над розкриттям близько 83 тис. випадків кіберзлочинності. Матеріальні збитки від таких злочинів перевищили 51 млн євро", - підкреслив Мюнх та додав, що "поліцейська статистика - лише мала частка того, що відбувається насправді".

За його словами, правоохоронці не завжди можуть адаптуватися до ініціативних, іноваційних кіберзлочинців, які ще й швидко адаптуються. До того ж, жертвами злодіїв стають як окремі люди, так і урядові організації, державні підприємства.

В рамках конференції також згадали кібератаки на бундестаг, втручання у виборчу кампанію в США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Департаменті кіберполіції Національної поліції розповіли, як боротися з "банкоматними шахраями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?