Інтерпол офіційно відмовив РФ у запиті на розшук Яценюка: з'явився документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Інтерпол офіційно відмовив РФ у запиті на розшук Яценюка: з'явився документ

МВС України
Інтерпол офіційно відмовив РФ у запиті на розшук Яценюка: з'явився документ

Інтерпол офіційно відмовив Росії у запиті на міжнародний розшук колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на МВС.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Україна отримала офіційний лист від Генерального Секретаріату Інтерполу.

Читайте також: Кадиров розповів, чому Яценюк не міг воювати в Чечні

«Інтерпол офіційно відмовив Росії в абсурдному звинуваченні і запиті на міжнародний розшук щодо Арсенія Яценюка. Інформація по цьому запиту буде незабаром видалена з бази Інтерполу», - повідомив Аваков.

Нагадаємо, Аваков звернувся з офіційним листом до Генерального секретаря Інтерполу Юргена Штока. В листі міністра викладено загальновідомі, більш ніж переконливі факти та аргументи, що свідчать про очевидну безпідставність звинувачень на адресу Яценюка.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 березня стало відомо, що міський суд у Єсентуках заочно заарештував екс-прем’єра Арсенія Яценюка та заявив про оголошення його у міжнародний розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?