Нові втрати на Донбасі: троє бійців ЗСУ загинули, рятуючи товариша
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати на Донбасі: троє бійців ЗСУ загинули, рятуючи товариша

Нові втрати на Донбасі: троє бійців ЗСУ загинули, рятуючи товариша
Джерело:  online.ua

В районі Світлодарської дуги героїчно загинули троє українських військових, рятуючи свого пораненого товариша по службі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.

У штабі зазначили, що один із них, будучи пораненим, щоб не потрапити в полон і знищити супротивника, привів у готовність ручну гранату. Однак від поранень військовослужбовець помер на місці.

"Командування частини організувало пошук військовослужбовців. Їх тіла були знайдені, однак евакуювати їх не вдалося, в результаті сильної вогневої протидії супротивника", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Під час занять з бойової підготовки в зоні АТО загинув військовослужбовець

Наразі проводиться процедура повернення тіл військовослужбовців.

У штабі АТО також повідомили, що на одному з російських сайтів з'явилася інформація про приналежність загиблих українців до диверсійно-розвідувальної групи, що не відповідає дійсності.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби на Донбасі бойовики влаштували 63 обстріли, внаслідок яких один український воїн загинув і ще семеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?