Facebook буде стежити за трансляціями через вбивства і самогубства онлайн
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook буде стежити за трансляціями через вбивства і самогубства онлайн

Facebook буде стежити за трансляціями через вбивства і самогубства онлайн
Джерело:  online.ua

Адміністрація соцмережі Facebook залучить тисячі людей для моніторингу онлайн-трансляцій через випадки насилля, вбивств та суїцидів онлайн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook засновника соцмережі Марка Цукерберга.

Читайте також: Смерть онлайн: в Таїланді чоловік вбив себе та доньку під час Facebook-лайву

"Упродовж наступного року ми залучимо 3000 людей по всьому світу для перегляду мільйонів репортажів, які ми отримуємо щотижня, а також вдосконалення процесу для виконання його швидше. Рецензенти також допоможуть нам вдосконалити видалення речей, які ми не дозволяємо на Facebook, таких як розпалювання ненависті та експлуатація дітей", - йдеться у зверненні Цукерберга.

За його словами, до цієї роботи вже залучено 4,5 тисячі працівників.

"Тільки минулого тижня ми отримали повідомлення, що хтось в прямому ефірі розглядає можливість самогубства. Ми відразу ж звернулися до правоохоронних органів і вони були в змозі запобігти заподіянню людиною шкоди собі. В інших випадках нам так не таланило", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Клівленді поліція розшукувала підозрюваного, який вбив чоловіка і вів пряму трансляцію через Facebook Live. Пізніше у компанії Facebook спростували заяви про онлайн-трансляції вбивства в США через соціальну мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?