Чи готовий великий міжнародний бізнес інвестувати в українську науку? - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Чи готовий великий міжнародний бізнес інвестувати в українську науку? - ексклюзивне інтерв'ю (відео)

Чи готовий великий міжнародний бізнес інвестувати в українську науку? - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Джерело:  online.ua

В студії ONLINE.UA відбулося 10 травня інтерв’ю з Оленою Дуніною – директором DuPont Pioneer Україна. Онлайн-трансляція пройшла у сучасному медіа-просторі Newshub.

Це п’яте інтерв’ю з циклу розмов з відомими діячами науки та бізнесу агропромислової галузі України на теми сучасного стану агропродовольчого ринку України та їхнього бачення щодо його можливого варіанту розвитку.

Зазначимо, що в Києво-Могилянській бізнес-школі стартувала програма “Нові концепти управління: мультиплікатори та важелі впливу”. На програмі учасники досліджували український контекст створення спільних ланцюгів доданої цінності. Дискутували про кейси українських компаній, які вже об’єднались заради створення більшої цінності для кінцевого споживача. Також розглядали стратегічну ідею як стрижень розвитку будь-яких компаній. Візія та місія компанії при роботі у логіці відкритих систем є надважливими складовими бізнесу – потрібно точно розуміти, куди ми хочемо розвиватись та з якими партнерами ми прямуємо до досягнення своєї мети.

В рамках цієї програми на ONLINE.UA і відбулося інтерв’ю з Оленою Дуніною. Розмову провела Марія Бровінська – журналіст Ліга.Бізнес. Тема розмови: Чи готовий великий міжнародний бізнес інвестувати в українську науку? Що зробити, щоб наша наука була прикладна до реальних потреб бізнесу?

Біографічна довідка:

З 16 червня 2015 р. Олена Дуніна призначена Директором DuPont Pioneer Україна. На цій посаді Олена відповідає за всі фінансові та адміністративні питання Pioneer в Україні, в тому числі фінансове планування, бізнес-аналіз, адміністрування продажів, відносини з інвесторами, внутрішній аудит.

Олена розпочала свою кар’єру в компанії DuPont в 2012 р. і працювала Фінансовим директором DuPont Pioneer в Україні та Росії, керуючи фінансами підрозділу Східна Європа.

Олена вже більше 16 років працює на вищих посадах в управлінні економікою та фінансами, у тому числі раніше на посаді генерального та фінансового директора компанії ДП «АВТО Інтернешнл». Також працювала у відділі маркетингу в АНТК «Антонов».

Олена Дуніна має великий досвід впровадження міжнародних фінансових звітних стандартів. Пройшла навчання на спеціалізованих тренінгах глобального лідерства в японській корпорації за сприяння американської бізнес-школи, а також на курсі по IAS/GAAP бюджетуванню та звітності. Була членом Ради директорів Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів.

У 2015 році Олена Дуніна увійшла до трійки лідерів-фінансистів аграрного сектора відповідно до рейтингу TOP CFO UA, складеним порталом delo.ua. У 2017 увійшла в ТОП-50 найбільш ефективних ділових леді України за версією журналу «Бізнес».

Олена з відзнакою закінчила Київський національний авіаційний університет за спеціальністю «Економіка і фінанси». У 2014 р. з відзнакою закінчила навчання за програмою МВА для фінансистів британського університету Шеффілд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?