У жовтні в Януковича спливає термін дії політпритулку в Росії - ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У жовтні в Януковича спливає термін дії політпритулку в Росії - ГПУ

У жовтні в Януковича спливає термін дії політпритулку в Росії - ГПУ
Джерело:  УНН

Термін дії тимчасового політичного притулку колишнього президента-втікача Віктора Януковича в Росії стікає у жовтні цього року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За словами прокурора відділу Головної військової прокуратури ГПУ Руслана Кравчeнка, про це свідчать відповідні копії документів.

"Оригінал документу (про отримання тимчасового притулку в РФ) ми не бачили. Генпрокуратура РФ, а також сторона захисту надали нам тільки копію цього документа. Він має силу, нібито, до жовтня 2017 року", – сказав він в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Суд над Януковичем: процес із продовженням

При цьому представник державного обвинувачення в суді зазначив, що ГПУ не може бути впевнена, що документ, який вона отримала від Генпрокуратури РФ, правдивий, поки не ознайомиться з його оригіналом.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Українському національному бюро Інтерполу підтвердили, що організація припинила міжнародний розшук екс-президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?