У США на автомобільному аукціоні джип врізався у натовп, є жертви: з'явилися фото й відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США на автомобільному аукціоні джип врізався у натовп, є жертви: з'явилися фото й відео

У США на автомобільному аукціоні джип врізався у натовп, є жертви: з'явилися фото й відео
Джерело:  Укрінформ

У середу, 3 травня, на автомобільному аукціоні в американському місті Біллеріка (штат Массачусетс), джип врізався у натовп людей, спричинивши багато жертв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Попереднє розслідування на місці автокатастрофи, що сталася на автомобільному аукціоні Ліннвей в місті Біллеріка свідчить, що серед великої кількості постраждалих є жертви", - йдеться в офіційному повідомленні поліції штату.

В поліцій підкреслюють, що поки "немає доказів або інформації", яка вказувала би на те, що інцидент був терористичним актом.

Читайте також: В Німеччині ледь не повторилася шведська трагедія

"Всі дані та інформація наразі вказують на випадкові причини", - зазначається в оприлюдненій заяві.

Правоохоронці більш детальних коментарів поки не дають, зазначаючи лише, що розслідування триває.

Як уточнюють американські ЗМІ, інцидент стався близько 10:30 ранку за місцевим часом. Про точну кількість жертв поки офіційних даних немає. За інформацією свідків, автомобіль розігнався прямо на майданчику аукціону, збив багато людей та врізався в бетонну стіну. Деякі з присутніх помітили, що в момент інциденту за кермом був літній чоловік.

Із зображень, які передають новинні телеканали з гелікоптерів, видно, що джип укритий уламками бетону. На місці інциденту перебувають кілька машин швидкої допомоги.

 Як повідомляв ONLINE.UA, 7 квітня у центрі Стокгольма вантажівка в’їхала в натовп людей. В результаті теракту загинули чотири людини, ще 15 отримали ушкодження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?